Дати на провеждане:  2– 4 Октомври 2018 г.
Периодичност:  Ежегодно
Поредност:  7-o издание
Място на провеждане: Интер Експо Център – София
Работно време:  2 – 3 Октомври: от 10.00 - 18.00 часа; 4 Октомври: от 10:00 до 17:00 ч.

Организатор: Интер Експо Център

Седмото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPIS – Communication art print image sign, организирано от Интер Експо Център,ще се проведе от 2 до 4 октомври 2018г.  

Официални партньори на форума са Българската асоциация за съвременна графика и печат /БАСГП/, Sourcing.bg, Полиграфия инфо.

Ежегодно COPIS събира професионалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа COPIS привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона. През 2017 г. броят на посетителите нараства с 35% в сравнение с предишното издание.

Желанието на организаторите и през 2018 г. е да предоставят професионална платформа за демонстриране на последните технологични достижения в областта на печата, бума при печата върху текстил и отражението му върху текстилната индустрия и интериорното обзавеждане, дигитализацията и управлението на процесите в графичната индустрия, интегрирането на дигиталния печат в маркетинговия микс, новите възможности, които предоставят AR и VR технологиите за рекламистите и др.

Ще бъде отдадено специално внимание на иновативни рекламни носители, екологично и социално ангажирани компании, проводници на идеята за бъдещо устойчиво развитие.

Ще бъдат представени тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат (широкоформатен и тясноформатен), полиграфическите услуги, материали и консумативи, рекламното обслужване, рекламната фотография, мултимедийни системи, визуалните комуникации, производство на рекламно-информационни елементи, иновативни изкуства, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, печат върху текстил и декорации, софтуер за печат и управление на бизнес процесите.

Mного професионални семинари, демонстрации и уъркшопове, фото изложби ще бъдат отворени за посетителите.

Очакваме да Ви посрещнем сред участниците в COPIS 2018 с паралелно изложение за текстилната индустрия ТМТ Експо!