Етикети

Широка гама етикети от Дилком

Възможностите за производство и печат на по-високотехнологични самозалепващи се етикети ще представи Дилком по време на COPIS от 25 до 27 септември.
Безжично зарядно за телефон

Безжично и бързо зареждане на телефона

Безжични устройства, които са не само функционални, но и с отлична възможност за брандиране, ще открият посетителите на международното изложение COPIS от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Устойчивите шатри Endeavor

Шатри, които впечатляват със своята здравина и устойчивост, ще са част от предложенията, които ще открият посетителите на международното изложение COPIS от 25 до 27 в Интер Експо Център.

Звезди от шоколад

Множество идеи за сладки подаръци са подготвили от Słodkie Upominki за участието си в тазгодишното издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPIS, което ще отвори врати от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

COPIS 2019 – платформата, на която CAREL Industries представя иновативните си решения

Влажността в работното помещение е от решаващо значение за производството. За поддържане на правилните нива спрямо съответната дейност на компаниите от сферата на печата и рекламата, CAREL Industries ще предложи своите високотехнологични решения на професионалистите, посещаващи COPIS от 25 до 27 септември.

Изобилие от идеи за фирмен подарък

Когато наближават празници, обикновено пред всяка компания стои въпросът за избор на фирмени подаръци за партньорите и служителите й. Значително улеснение на този процес ще предложат от Фистокомерс по време на тазгодишното издание на COPIS.

Машина за топъл трасфер

Качествена изработка и създаване на краен продукт спрямо индивидуалните характеристики на клиента. Всичко това ни предлага машината за топъл трансфер, която DEDAL COMPANY ще представи на COPIS 2019  от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Сензитивно управление на светлината

„Докосни и плъзни, за да контролираш дължината на светлината“. Този принцип заляга във философията на LightStrip Touch – осветителното тяло, което Allocacoc ще представи на COPIS 2019 от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Прецизно гравиране на елементи

От промишлеността през рекламната индустрия до персонализирането на подаръци – гравирането на елементи придобива все по-голяма популярност и става все по-търсена услуга. Производството си в тази област ще демонстрира фирма ДЕВЛАЗЕР по време на тазгодишното издание на COPIS от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Печатни и рекламни материали за офиса и за подарък

COPIS 2019 ще мястото, на което печатницата Да Ни Ва ще представи разнообразната си продукция. В дните от 25 до 27 септември в Интер Експо Център ще бъдат показани различни рекламни и подаръчни хартиени торбички и календари, част от производството на фирмата.

Е-mark дава неограниченост при принтирането върху различни повърхности

Съвременните технологии дават възможност за извършване на разнообразни технологични операции. Сред иновативните предложения, които ще бъдат представени по време на изложение COPIS 2019 ще бъде Е-mark.

Смели и забавни акценти по време на COPIS

Корпоративните подаръци все повече провокират

На единственото изложение за печатния и рекламен бизнес COPIS от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център малките подаръчни елементи са с нов дизайн, технологични, модерни и предизвикателни. Те са изключителни иновации не само за България, но за Европа и света, разчупват корпоративната визия и провокират.