J DESIGN

Bulgaria 1233 Sofia, 11, Lyutibrod Str.
2
A 15

По време на изложение COPIS 2018, Рекламна агенция Джей Дизайн ще презентира уникални технологии за брандиране на рекламни сувенири.

 

С цел да отговори на изискванията на клиентите с високи критерии за качествена и професионална реклама, Рекламна агенция Джей Дизайн вече 26 години не спира да се развивава, да внедрява нови технологии и да увеличава спектъра на стоки и услуги, които предлага.

През последните години Рекламна агенция Джей Дизайн внедри успешно:

- ротационно гравиране - уникална за България технология за брандиране на рекламни сувенири, която дава възможност за гравиране по цялата повърхност на цилиндрични рекламни сувенири като термоси, термо чаши и други цилиндрични артикули. Лазерът е с възможност и за персонализация;

- пълноцветен UV печат, който също е с възможност за брандиране на цилиндрични и  плоски рекламни сувенири с размер до 15.5 см във височина и за персонализация;

- двуцветен тампонен печат, подходящ за печат на големи сувенири с нестандартна форма и с размер на печатното поле до 9 см в ширина.

Посетителите на щанда на Джей дизайн ще имат удоволствието да видят красотата и елегантността, които екипът на Джей дизайн, може да направи за тяхната успешна реклама чрез новите уникални технологии за брандиране.

В рамките на изложението, Джей дизайн ще Ви изненада с разнообразие от рекламни сувенири, хит за 2018 г. и ще Ви предостави коледни каталози и сборни каталози за масов, среден и висок клас рекламни сувенири.

Ще бъдат презентирани рекламни и промоционални сувенири, брандирани чрез различните технологии, за да придобиете по-добра представа за високото качеството и професионализма, на които можете да разчитате от страна на екипа на Джей дизайн.

Джей дизайн е ексклузивен представител за България на италианската фирма за кожени ключодържатели Rowe.

Екипът на Джей дизайн предлага на клиентите си пълно рекламно обслужване в сферата на сувенирната реклама.

Силата на Джей дизайн е в нейния единен и сплотен екип. Във фирмата работят висококвалифицирани, креативни, всеотдайни и отговорни специалисти с дългогодишен опит и високи критерии за качество.

 

Заповядайте на щанда на рекламна агенция Джей дизайн зала 2, щанд А 15, за да направите най-правилния и най-успешен избор за Вашите рекламни и промоционални сувенири !

 

За екипа на Джей дизайн ще бъде удоволствие да работи за Вашето успешно представяне !

Контакти

+359 2 981 7299; +359 2 981 7298
sales@jdesign-bg.com
www.jdesign-bg.com

Features