PRINTER.BG

Bulgaria Bourgas, 35 Prof. Yakim Yakimov Blvd.
3
B 8

Принтер.БГ носи заряда на световния бум в печата върху текстил. 20 години развива технологии и инвестира в оборудване, за да създаде база за индустриален директен и трансферен печат върху текстил, с приложение в  рекламата, интериора и конфекцията.

Сбогом, PVC!

Печата върху полиестерен текстил е с минимално въздействие върху околната среда. За разлика от употребата на винил и агресивни солвентни мастила, използваните материали са рециклируеми - полиестер и хартия, а мастилата - водни. Все повече рекламни носители се изработват от текстил, вместо от винил или самозалепващо фолио.

С печатни машини, преси и специализирана техника за довършителни операции,фирмата е в състояние да посрещне и най-специфичните нужди на  клиентите си за печат и изработка на персонализирани продукти в най-кратки срокове, завидно качество и разумна цена.

Flag.bg

Мобилни пилони за ефектна реклама.

Собствено производсто и окомплектоване на стойки за знамена. Ефектни, леки и лесни за инсталация - изгодно решение за реклама на открито. Разнообразие от видове, размери и бази за монтаж. Изработка на корпоративни, рекламни или презентационни знамена. Продажба на разгъващи се рекламни тенти и стени.

Текспанел

Алуминиева система за многократна и лесна подмяна на изображението.

Стилна и качествена конструкция, бърз монтаж, усещане за дълбочина на отпечатъка, наситени цветове. Разнообразие от профил с различно приложение - едностранни, двустранни, и светещи рамки. Засветяване със светодиоди разположени задно или странично. Лесни за транспртиране в разглобен вид.

 

Сублимация

Технология за трансферен печат с широко приложение в изработката на персонализирани печатни продукти от полиестерен текстил. Ролен и форматен печат с ширина до 260 см. за изработка на артикули за рекламата, интериора и свободното време.

Изработка на спално бельо, завеси, дамаски, спортно облекло, килими, кърпи, чадъри, чанти, тениски и много други.

Контакти

056/844030
0888348353 / 0888322480
info@printer.bg
www.printer.bg / www.flag.bg

Features