Производственият и индустриалният печат са фокусът на КОНИКА МИНОЛТА през 2019г.  

Професионални срещи и консултации с клиенти, показване на мостри и презентиране на нови и настоящи машини. Всичко това посетителите на COPIS 2019 ще открият, посещавайки щанда на КОНИКА МИНОЛТА.

Тефтерът „Тера“ е подходящ за реклама и фирмен подарък

Подобно на химикалката, тефтерът е неделим елемент от ежедневието ни. В зависимост от нуждите и функциите, той може да съдържа различна базова информация, да се изработи в разнообразни формати – с дебели или тънки корици – от хартия, картон, плат и дори кожа.

Химикалките на Sky-R предоставят интересни възможности за брандиране

На работното място, в банката или дори ходейки по улицата, всеки е чувал въпроса: „Бихте ли ми услужили с химикалка?“... Нуждата от химикалка е ежедневна. Затова винаги трябва да имаме такава в чантата или джоба си. По този начин това доказало се средство за писане се превръща в един от най-подходящите предмети за брандиране и корпоративен подарък.

За тези, които искат различен бизнес подарък – CRYPTEX USB

Искате да изберете правилния корпоративен подарък? Все още се чудите точно какъв трябва да бъде той? Нашият съвет – съвременният бизнес изисква да бъдете нестандартни. За да помогнем в избора, Ви предлагаме CRYPTEX USB.

LED-модулите и изискванията на съвременната реклама

Съвременната визуална реклама е сложна плетеница от различни елементи. Сред отличаващите се, са създаването на изключителност във визията и физическото ѝ позициониране в околното пространство.

За дизайнерски и индивидуални проекти – печатът от КРИСТАЛ ВИНИЛ

 

С пълния си капацитет и продуктови предложения в COPIS 2019 се впуска компания КРИСТАЛ ВИНИЛ. Сред услугите, които компанията предлага в портфолиото си от рекламни услуги е печатът върху кристал и винил CMYK+W+L.

Тениска DESTINY в дуо концепция

С модерна кройка и качествено изработена от съвременни материали. Тези специфики са сред основните на тениската DESTINY, чиято дуо концепция ще представи ADLER CZECH.

TH Clothes – качествен рекламен текстил с модерна кройка

Тениските и рекламният текстил са едни от най-предпочитаните и най-продавани рекламни артикули. Те са съществен маркетингов инструмент, използван от компании без значение техния размер и индустрия. Популярността им е неслучайна, рекламната тениска е подходяща както за рекламни цели и промоции, така и за тийм билдинг и корпоративно облекло. Креативността при брандирането им дава свобода на всяка една компания да изрази и представи по уникален начин своето послание.

Майсторски клас в две стъпки с проф. Кафтанджиев

Маркетинг и аутдор специалисти, професионалистите, заети в рекламата и ПР, дизайнери, артисти, фотографи... Към всички тях е насочен Майсторският клас в две стъпки с проф. Христо Кафтанджиев, който ще се проведе в рамките на тазгодишното издание на международното изложение за печат и реклама COPIS.

FABRIC IS COOL за първи път по време на COPIS

Едно ново и различно предизвикателство, свързващо силата на екипната работа и креативните идеи, за първи път ще обедини ключови специалисти около създаването на backlit печатна рекламна кампания. Пилотното издание на Fabric is cool ще се проведе като част от съпътстващата програма на международното изложение за печат и реклама – COPIS 2019.

Затворен цикъл на производство за всяко дизайнерско решение в приложната реклама

Сред най-големите предимства за всеки клиент, е неговите бизнес-партньори да предлагат цялостни и комплекси услуги. Със своя затворен цикъл на производство присъстващите на COPIS 2019 ще запознае фирма АНДРЕА ДИЗАЙН.

Пълните възможности за промишления сублимационен печат

От 25 до 27 септември международно изложение COPIS ще е арена, на която ще бъдат разкрити възможностите на промишления сублимационен печат. Сред компаниите, които ще акцентират в участието си на този подсектор от сферата на печатната и рекламната индустрия, е Хермес Гифт.

Брандиране и сервизно обслужване – комплексни услуги от UNITECH-ENGINEERING

От 25 до 27 септември международно изложение COPIS ще се превърне за осми път в професионалната платформа, която ще събере професионалистите от сферата на печата и рекламната индустрия. COPIS ще бъде и мястото, на което UNITECH-ENGINEERING ще представи своите предложения.

Продавай в ETSY – как да превърнем хобито в бизнес

Семинар с много практична информация и споделен опит от хора, които продават и за тях Etsy е платформа за успешен бизнес, ще бъде част от съпътстващата програма на международното изложение за печат и реклама COPIS 2019.

самозалепващ се транспарантен текстил

Squid - самозалепващият се транспарентен текстил

COPIS е единственото изложение за печат и реклама в България. Това обаче не е единствената причина представителите на индустрията да очаква с нетърпение дните от 25 до 27 септември. Международното изложение е обединител на креативни идеи и последно поколение технологии, които посетители с любопитство ще открият в зали 2,3 и 4 на Интер Експо Център.

Ефикасни 64-инчови принтери за дигитален сублимационен печат – HP Stitch S300/500

Какво е нужно, за създаване на качествен краен продукт? Високотехнологични машини, разбира се. За покриване на високите изисквани на съвременния пазар, по време на COPIS 2019, компания Мираж Груп ще запознае широката публика с принтерите са дигитален сублимационен печат HP Stitch S300/500.

В помощ на електронната търговия

Електронната търговия в България бележи значителни ръстове в последните няколко години. Изпращането на поръчаните стоки обикновено е свързано с необходимостта от използване на куриерски услуги и подготовка на пратки. Предложенията си в тази област ще покажат от Екстрапак по време на международното изложение за печат и реклама COPIS 2019 от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Съвременни решения за директен печат върху светъл и тъмен текстил

Машини от ново поколение, които предлагат лесен и ефикасен начин за директен печат върху текстил в сравнение с традиционните технологии, ще могат да открият посетителите на международното изложение COPIS 2019 от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.