COPIS 2019 – платформата, на която CAREL Industries представя иновативните си решения

Влажността в работното помещение е от решаващо значение за производството. За поддържане на правилните нива спрямо съответната дейност на компаниите от сферата на печата и рекламата, CAREL Industries ще предложи своите високотехнологични решения на професионалистите, посещаващи COPIS от 25 до 27 септември.

На вниманието на присъстващите ще бъдат представени възможностите на humiSonic Direct, humiFog Direct и Boss mini. humiFog Direct и humiSonic Direct са предназначени за за овлажняване на помещенията, предназначени за печат и създаване на текстилни апликации. Компанията посочва следните предимства при внедряването на машините в производството:

  • лесно инсталиране
  • ниска консумация на енергия
  • интуитивен интерфейс, осигуряващ лесно управление;
  • възможности за свързване и управление от централизирана система

Boss mini е система, чрез която може да се извършва продължителен мониторинг за влажността на помещенията и съответно да се контролират показателите за осигуряване на оптимални условия за работа.

Предназначени за сферата на печата и индустриалните процеси в сектора на текстила, humiSonic Direct, humiFog Direct и Boss mini създават условия за повишаване на производствените възможности. Чрез контролирането на влажността на въздуха, се намаляват рисковете от спиране на машините и съответно – забавяне на производството. Освен това поддържането на правилните нива помага да бъдат запазени свойствата на хартията и да се поддържат максимално високи стандарти на печат, работоспособност и свойства на мастилата.

CAREL Industries ще представи humiSonic Direct, humiFog Direct и Boss mini зала 2, щанд D14.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>