BEST BRANDS

Bulgaria 1, Metodi Kusevich Str., 1330 Sofia
2
C 2

“Бест Брендс” е лидерът в предлагането на рекламни подаръци и сувенири. Фирмата е фул сървис доставчик на над 200,000 продукта от водещите европейски производители – брaндирани с логото ви чрез всички видове печат и технологии, и доставени до вратата ви. Фирмата разполага с големи складови наличности в София, а пълната гама от продукти е само на три дни от клиентите на фирмата чрез изграждана с години система на доставки от цяла Европа. Искаме от Вас само вашето лого – за всичко останало ще се погрижат дизайнерите и технолозите на фирмата. Всеки жест е важен за ценните за Вас партньори и клиенти, а фирмата, като ексклузивен вносител се грижи да им подарите и възможно най-доброто – марки като “Хуго Бос”, “Черути”, “Унгаро”, “Кашарел”.

Бест Брендс” е рекламна агенция със затворен цикъл - от вноса на рекламните сувенири, брандирането на рекламните продукти, до доставката до вашия офис.Фирмата е доказана както на българския, така и на световния пазар, като фирмените представители посещават едни от най-големите тематични изложения, за да са винаги в крак с новостите в бранша.

В богатото портфолио за рекламни продукти и промоционални стоки предлагат услуги като:

* Ситопечат – подходящ за използване върху много дебели картони, дърво, пластмаса, текстил, метал, както и върху готови предмети. Сред предлаганите  за персонализация продукти са рекламни запалки, ключодържатели, чаши, пепелници, органайзери, тефтери, календари, календар-бележници, часовници, бизнес чанти, чадъри, шапки, тениски, работни облекла и др.

 

*Тампонен печат - позволява детайлно нанасяне на мастила върху разнообразни по вид материали. Особено подходящ е за печат върху дребни рекламни сувенири и продукти, като например запалки, химикалки и ключодържатели.

 

*Топъл печат – чудесен вариант за хартия, картон и кожа. Топлият печат се прилага при заглавни страници, луксозни каталози, рекламни календари, тефтери, календар-бележници, менюта, рекламни папки, покани и други луксозни изделия.

 

*Сублимация - успешно се прилага при пълноцветно надписване на рекламни чадъри, керамични чаши, раници, тениски и др.

 

*Бродиране – „Бест Брендс” се наложи като лидер в бродирането на рекламен текстил - тениски, шапки, якета и суичъри.

 

*Лазерно гравиране – най-добрият начин за визуализация на рекламни лога върху метални основи.

 

*Флок - прилага се при брандирането на рекламни тениски и шапки.

 

*Дигитален печат - пълноцветен печат върху рекламни материали и рекламни сувенири –химикалки, запалки, ключодържатели, дърво, метал и др.

Contact

+359 2 437 2030
+359 2 437 2030
info@bestbrandsbg.com
www.bestbrandsbg.com

Features